Delen
twitter_black.svg facebook_black.svg linkedin_black.svg

Vernieuwing sport- en spelvoorzieningen in het Europapark

Gemeente

Vernieuwing sport- en spelvoorzieningen in het Europapark

Nieuw ontwerp skatebaan

De huidige skatebaan gaat op de schop. In de afgelopen maanden hebben ontwerpers aan de hand van 24 wensen een nieuw ontwerp gemaakt voor de toekomstige skatebaan. 

Pumptrackbaan

Er is ook een idee om een circuit aan te leggen met bulten en bochten, bedoeld voor crossfietsen, mountainbikes, stuntsteppen, loopfietsen, skeelers, longboards en skateboards. Hiervoor staan de ontwerpers nog open voor feedback en ideeën.

Speeltuinbouwer

Via kerkenzanen.nl is er al veel feedback binnengekomen over de speelvoorzieningen/speeltuin voor kinderen die is ingewisseld voor de Muziekboog. De gemeente wil nu Speeltuinbouwer inzetten om de wensen voor kinderen tot zes jaar te verzamelen. Speeltuinbouwer is een website waarop kinderen zelf kunnen aangeven wat ze graag in een speeltuin willen hebben.

Kunst op de tennisbaan

Met het project 'Give Me Five' wordt de tennisbaan omgetoverd tot een kunstwerk. Ervaar de energie van dit project en zie hoe het de sfeer in het park gaat verrijken. Dit betekent dat de tennisbaan van 15 april tot en met uiterlijk 10 mei afgesloten is met bouwhekken.

Inloopavond
Op 17 april 2024 hadden inwoners de kans om tijdens een inloopavond te zien wat de toekomst brengt voor sport en spel in het Europapark.